Zorgmaatwerk | behandeling en begeleiding

Maatwerk in hoofdzaken

Je bent hier:

Vacature Psychiater

Categorie  
07 december 2017 08:12 uur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste psychiater die ons ambulant team volwassen psychiatrie komt versterken.

Word jij mijn nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste psychiater die ons ambulant team volwassen psychiatrie komt versterken.

Bij Zorgmaatwerk zijn we gespecialiseerd in ambulante psychiatrische behandeling en behandeling thuis. Het leuke aan werken als psychiater bij Zorgmaatwerk is dat je een breed ingezet wordt. Je diagnosticeert en behandelt cliënten met stemmingsstoornissen, angststoornissen en persoonlijkheidsproblemen. Je werkt samen in een team met verpleegkundigen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, een GZ-psycholoog en andere behandelaren. De lijnen zijn kort,  je werkt  zelfstandig en je hebt veel vrijheid.

Wat ga jij bij Zorgmaatwerk doen?

  • Je werkt als psychiater in een ambulant team volwassen psychiatrie, met zowel basis als specialistische GGZ
  • Je ontwikkelt en initieert behandelbeleid en werkt mee aan de verdere uitlijning van zorgprogramma’s
  • Je geeft inhoudelijk sturing aan het multidisciplinair behandelteam van de afdeling Volwassenen, samen met andere regiebehandelaren
  • Je kijkt incidenteel mee bij psychiatrische stoornissen bij cliënten van andere organisatieonderdelen van de KwadrantGroep
  • Je levert een bijdrage aan de opleiding van GZ-psychologen en verpleegkundig specialist binnen de KwadrantGroep
  • Je draait mee in de achterwacht van de bereikbaarheidsdienst
  • Je kunt je uitstekend uitdrukken en je bent  sociaal vaardig. Wij vragen je om een verklaring omtrent gedrag (VOG)

Over Zorgmaatwerk
Zorgmaatwerk is gespecialiseerd in ambulante psychiatrische behandeling en behandeling thuis. Wij bieden zowel basis GGZ als specialistische GGZ.  Naast volwassen behandeling heeft Zorgmaatwerk een onderdeel dat ASS en ADHD behandeling biedt en we werken aan een organisatieonderdeel voor ouderenpsychiatrie. Het opleiden van mensen vinden we belangrijk. Daarom worden er jaarlijks één of twee GZ psychologen opgeleid en mogelijk ook een verpleegkundig specialist. Wij zijn bereid wetenschappelijk onderzoek te faciliteren.

Zorgmaatwerk is onderdeel van de KwadrantGroep. Zorgmaatwerk heeft overeenkomsten met alle grote ziektekostenverzekeraars.

Ons aanbod
Wij bieden je een interessante baan in een leuk en enthousiast team voor 32 tot 36 uur per week. Het salaris is conform de AMS-regeling GGZ. De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Standplaats is Heerenveen.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Willem van der Kooi, waarnemend directeur van Zorgmaatwerk. Je kunt Willem mailen:  wvdkooi@zorgmaatwerk.nl of bellen: 06-34348464. 

Solliciteren
Zorgmaatwerk is onderdeel van de KwadrantGroep. Om te solliciteren wordt je doorverwezen naar de website van de KwadrantGroep

Nieuws