Zorgmaatwerk | behandeling en begeleiding

Je bent hier:

Landelijke dag van de psychische gezondheid

Categorie  
26 september 2013 15:16 uur

Op donderdag 10 oktober is het de landelijke dag van de psychische gezondheid met het thema naasten.
In het kader van deze dag organiseert locatie Emmeloord voor de 2e keer een bijeenkomst in Emmeloord met een aantal organisaties (Servicepunt Kwintes, Carrefour, STIP en Zorgmaatwerk), die in deze regio werkzaam zijn binnen de Geestelijke Gezondheidszorg.

Doel van deze dag is ontmoeting en het doorbreken van stigma's.

Als “trekker” hebben we een unieke ervaring naar Emmeloord kunnen halen: namelijk De ‘autisme-belevingstent’. Veel mensen weten van autisme, maar weten niet precies wat dit inhoudt en hoe diegene de wereld ervaart. In de ‘autisme-belevingstent’ kan je beleven wat mensen met autisme dagelijks ervaren, en wat er bij hen aan prikkels binnen komt. Ook dit past binnen het thema naasten!

Iedereen is van harte welkom!

Voor meer informatie klik op de link hieronder om de uitnodiging te openen.

Psychische Gezondheid - Flyer.pdf
<< Vorige pagina