Zorgmaatwerk | behandeling en begeleiding

Je bent hier:

Zorgmaatwerk in actie voor 3FM Serious Request

Categorie  
03 december 2013 12:05 uur

Afgelopen periode ontstonden er mooie plannen over hoe Zorgmaatwerk / In Hoofdzaken zijn steentje kon bijdragen aan 3 FM Serious Request in Leeuwarden. Na enige diepgravende brainstormsessies kwamen wij tot het idee om Sinterklaas snoepzakken aan de man / vrouw te brengen. Dit voor minimaal 5, - euro per stuk.

En zo geschiede. Na de teammiddag op 14 november gingen ruim 45 Sinterklaaszakken als warme broodjes over de toonbank. Dit leverde het prachtige bedrag van 300, - euro op. Hiervoor hulde en een ieder bedankt voor zijn of haar gift.

Tijdens de kerstborrel volgt nog een kleine actie onder het motto;  ‘voor een euro ziet u het licht’. 

Wij hopen wederom op een mooi bedrag! Uiteraard gaan wij dit bedrag overhandigen aan de mannen in het Glazen Huis!

<< Vorige pagina