Zorgmaatwerk | behandeling en begeleiding

Je bent hier:

Open Dag Zorg en Welzijn in Heerenveen

Categorie  
10 maart 2014 09:56 uur

Zaterdag 15 maart 2014

Zorgmarkt in het kader van Open Dag Zorg en Welzijn in Heerenveen

Rondom zorg is de laatste tijd veel te doen. Dit als gevolg van veranderde regels vanuit het Rijk en de overheveling  van zorg naar gemeenten. Zo wordt u steeds meer gestimuleerd om langer thuis te blijven wonen als u ouder wordt en zorg nodig heeft. En er wordt een steeds groter beroep gedaan op mantelzorgers. Hoe ziet die zorgtoekomst er voor u uit, en op welke manier kunt u thuis de zorg krijgen die u verdient?  

Op zaterdag 15 maart kunt u ervaren welke zorg er op dit moment in Heerenveen wordt aangeboden. Kom hiervoor naar een interessante zorgmarkt, die plaatsvindt van 10.00 tot 15.00 uur. In het gebouw van De Friese Wouden aan de K.R. Poststraat 131, recht tegenover de McDonalds in Heerenveen, kunt u zich laten voorlichten over psychische zorg, huishoudelijke hulp, maaltijden bij u thuis, kraamzorg en thuiszorg. Deelnemende organisaties zijn De Friese Wouden (thuiszorg en huishoudelijke hulp), Zorgmaatwerk, In Hoofdzaken, G-Cis, Van Smaak maaltijdenservice, Hulp in Huis, Dantuma Medische  Speciaalzaken,  HMC Hulpmiddelencentrum en Isis Kraamzorg. De toegang tot de markt is gratis, de koffie staat klaar.

<< Vorige pagina