Zorgmaatwerk | behandeling en begeleiding

Je bent hier:

Ontmoetingsmiddag Zorgmaatwerk.Komt u ook?

Categorie  
02 juni 2014 11:08 uur

Op 12 juni organiseert Zorgmaatwerk een gezellige middag voor haar cliënten en hun naastbetrokkenen. Een middag van ontmoeting, herkenning, informatie en gezelligheid.

Programma
Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom in Eeltje's Hiem. Koffie, thee en een zelfgemaakte lekkernij staan voor u klaar! Het openingswoord is in handen van Bert Stavenuiter, directeur van Ypsilon, de vereniging van familieleden van mensen met een verhoogde kwetsbaarheid voor psychose. Stavenuiter geeft een interactieve lezing waarin hij spreekt over de belangrijke rol van familie en vrienden voor mensen met psychiatrische problemen. Na deze introductie kunt u een kijkje nemen op de informatiemarkt. Belangenorganisaties, zorgboerderijen, Stichting AanZet, vrijwilligersorganisaties, De Eigen Kracht Centrale, Lievegoed en natuurlijk ZORGMAATWERK voorzien u graag van informatie over hun diensten en beantwoorden vragen. De ontmoetingsdag duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Meer informatie
Voor meer informatie over de ontmoetingsmiddag kunt u contact opnemen met Jannie Visser via
06 1300 78 49 of jannievisser@zorgmaatwerk.nl

Aanmelden
Komt u ook naar deze informatieve én gezellige middag? Geef u dan op! Dit kan via uw casemanager of u kunt zich aanmelden door te mailen naar janniervisser@zorgmaatwerk.nl. Vermeld 'Aanmelding ontmoetingsdag' in het onderwerp van uw e-mail.

Graag tot ziens op 12 juni!

Locatie
Eeltje's Hiem
Pieter Sipmawei 11
Leeuwarden

Ontmoetingsmiddag Zorgmaatwerk DRUK (2).pdf
<< Vorige pagina