Zorgmaatwerk | behandeling en begeleiding

Je bent hier:

Voor Elkaar

Categorie  
08 september 2014 15:04 uur

Op 20 september 2014, één dag voor de Wereld Alzheimer Dag, vindt de ALZHEIMERDAG FRIESLAND plaats in het Posthuis Theater in Heerenveen.

Onder de noemer 'VOOR ELKAAR' bieden Stichting Alzheimer Nederland, TinZ en het Posthuis Theater u een ontspannen dag vol nieuws en informatie over dementie, met lezingen, muziek, workshops, doe- & wellness activiteiten waarin uw zintuigen worden geprikkeld. Er is een stadswandeling, er is theater en er is ruimte voor ontmoeting. Alle activiteiten vinden plaats in en rondom het theater. Het theater beschikt niet over een lift. De programma-onderdelen in de bovenzaal zijn daarom niet voor iedereen toegankelijk.
ALZHEIMER DAG FRIESLAND is een dag om op een positieve manier aandacht te vestigen op de ziekte. Erik Scherder neemt u mee in de in de wondere wereld van onze hersenen en enkele bekende Nederlanders vertellen over hun ervaring met dementie. 

Het dagprogramma bestaat uit twee delen: een ochtendprogramma en een middagprogramma. De toegang is gratis, maar in verband met de beschikbare ruimte moet er wel worden gereserveerd. Dat geldt voor beide dagdelen. Reserveren kan via posthuistheater of aan de kassa, elke woensdagmiddag tussen 14:00 uur en 16:00 uur of telefonisch (tijdens de kassa-uren): 0513 - 61 94 94.

Bron: www.posthuistheater.nl

Klik op onderstaande link voor het openen van de uitnodiging.

Voor Elkaar Alzheimerdag Friesland 20 september.pdf
<< Vorige pagina