Zorgmaatwerk | behandeling en begeleiding

Je bent hier:

Cliëntenraad Zorgmaatwerk zoekt nieuwe leden

Categorie  
25 januari 2017 16:07 uur

Aangezien er een tweetal vacatures zijn, is onze cliëntenraad dringend op zoek naar nieuwe leden.

Iets voor U?
We zoeken mensen die zelf behandeling of begeleiding ontvangen, dan wel als ouder naast-betrokkene zijn en die de zorg een warm hart toedragen. Mondig, actief, sociaal en bereid om als vrijwilliger tijd en aandacht te investeren in de maandelijkse vergaderingen en de daarnaast voorkomende nevenactiviteiten. De leden moeten hun eigen problematiek even ''weg kunnen zetten'', zodat ze zich ten volle kunnen bezighouden met de centraal staande cliëntbelangen, en we willen graag op ze kunnen bouwen. U vindt bij ons een prettige sfeer, begeleiding van een cliëntenraadondersteuner en de mogelijkheid om u, bijvoorbeeld via cursussen, verder te ontwikkelen.

Zoeken we de kip met de gouden eieren? We hopen van niet, maar verwachten dat er mensen van vlees en bloed aan dit profiel voldoen.

Interesse? Neemt u dan contact op met de voorzitster van de cliëntenraad, Marian Henderson. U kunt haar bereiken via 0517 – 234269.

 

<< Vorige pagina