Zorgmaatwerk | behandeling en begeleiding

Je bent hier:

Maak kennis met psychiater Elske van Gelderen

Categorie  
08 juni 2018 12:00 uur

Sinds januari 2018 werk ik als psychiater bij Zorgmaatwerk en G-CiS in de specialistische GGZ. In mijn gesprekken met cliënten doe ik diagnostiek en behandeling, traumabehandeling (EMDR) en farmacotherapie.

Ik luister goed naar mensen en vraag meestal eerst naar wat er goed gaat in plaats van meteen te vragen naar de klachten. Wat cliënten mij vertellen probeer ik zo goed mogelijk in de context te plaatsen van wat zij aan zichzelf willen verbeteren om tot een aansluitend behandelvoorstel te komen. Daarbij stimuleer ik cliënten om zelf gezond te leven door te vragen naar hun levensstijl. Met name als er sprake is van lichamelijke klachten houd ik rekening met het verband tussen deze en psychische klachten.

Sinds 2007 ben ik werkzaam in de psychiatrische zorg bij GGZ Friesland in diverse teams en klinieken. De afgelopen 5 jaar was ik werkzaam bij de crisisdienst en het Spits-team (psychiatrische thuisbehandeling) van de GGZ Friesland met heel veel plezier. Enkele keren per week werk ik buiten kantooruren nog mee in de crisisdienst.

<< Vorige pagina