Zorgmaatwerk | behandeling en begeleiding

Je bent hier:

Hoe kunnen we er voor u zijn?

Zorgmaatwerk biedt behandeling en begeleiding aan mensen die een beperking ervaren in het psychisch functioneren. Wij streven naar maatwerk en samen met u kijken we naar de doelen die u wilt bereiken.

Zorgmaat werk biedt diagnostiek en ambulant psychiatrische behandeling op maat voor volwassenen vanaf 18 jaar. Samen met u wordt er een plan gemaakt om uw herstelproces te bevorderen met het doel dat u zo snel mogelijk de controle over uw leven weer terugkrijgt. Wij geloven dat hulp effectiever is naarmate wij samen werken met uw netwerk. We willen de zorg laagdrempelig aanbieden en kunnen daarom ook bij u thuiskomen.

Trainingen

Zorgmaatwerk biedt als aanvulling op de behandeling verschillende groepstrainingen. 

Kosten

Behandeling bij Zorgmaatwerk wordt vergoed vanuit de ziektekostenverzekering. Ook aan de intake zijn kosten verbonden die door ons, via de zorgverzekeraar, gedeclareerd zullen worden. Zorgmaatwerk heeft afspraken over vergoedingen met verschillende ziektekostenverzekeraars. U betaalt een eigen risico afhankelijk van de door u afgesloten verzekering.

 

'Van het donker naar het licht. Op mijn tempo en op mijn manier.  Ik kreeg de hulp die bij me paste.'

Mevrouw Hiemstra

''... deze drie mensen hebben, op een hele fijne en duidelijke manier, veel voor mijn ouders betekend.  Ook als dochter heb ik veel steun gehad.'

Dochter van een cliënt

Voor meer informatie

Voor meer informatie is Zorgmaatwerk geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 11.00 uur en van 14.00 en 16.00 uur.

Telefoon: 0517 – 342 223
E-mail: info@zorgmaatwerk.nl