Zorgmaatwerk | behandeling en begeleiding

Je bent hier:

Hoe kunnen we er voor u zijn?

Zorgmaatwerk biedt behandeling en begeleiding aan mensen die een beperking ervaren in het psychisch functioneren. Wij streven naar maatwerk en samen met u kijken we naar de doelen die u wilt bereiken.

Persoonlijke behandeling

Tijdens een intakegesprek bespreekt u aan welke doelen u wilt werken en wordt een voorlopig behandelplan gemaakt. Daarbij kijken we ook naar de mogelijkheden om familie en naasten bij de behandeling te betrekken. Na de intake wordt u gekoppeld aan een hoofdbehandelaar. De hoofdbehandelaar voert samen met u en eventuele medebehandelaars de behandeling uit op onze locatie in Heerenveen. In sommige gevallen (afhankelijk van uw zorgvraag en zorgverzekering) is het mogelijk uw behandeling in de thuissituatie te doen. 

Trainingen

Zorgmaatwerk biedt als aanvulling op de behandeling verschillende groepstrainingen

Kosten

Behandeling bij Zorgmaatwerk wordt vergoed vanuit de ziektekostenverzekering. Ook aan de intake zijn kosten verbonden die door ons, via de zorgverzekeraar, gedeclareerd zullen worden. Zorgmaatwerk heeft afspraken over vergoedingen met verschillende ziektekostenverzekeraars. U betaalt een eigen risico afhankelijk van de door u afgesloten verzekering.

 

'Van het donker naar het licht. Op mijn tempo en op mijn manier.  Ik kreeg de hulp die bij me paste.'

Mevrouw Hiemstra

''... deze drie mensen hebben, op een hele fijne en duidelijke manier, veel voor mijn ouders betekend.  Ook als dochter heb ik veel steun gehad.'

Dochter van een cliënt

Voor meer informatie

Voor meer informatie is Zorgmaatwerk geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 11.00 uur en van 14.00 en 16.00 uur.

Telefoon: 0517 – 342 223
E-mail: info@zorgmaatwerk.nl